KASIOPEJINA KLETVA

Izdavač: Ana Berbakov

ISBN: 978-86-920459-1-2

Autor: Domaći

Jezik: Srpski

Žanrovi: Kriminalistički trileri

Broj strana: 255

Pismo: Latinica

Povez: Mek

Format: 21 cm

Godina izdanja: 2020., II izdanje

Cena: 500 rsd + poštarina


Ovo je treća avantura…
Priča započinje sasvim uzbudljivo kada se desi smrt usred seksualnog čina. Uspešan doktor medicine, estetski hirurg Roberto Pagliani, u hotelskoj sobi, putem interneta doživljava najluđe strastveno uzbuđenje. Međutim, sve ono što se događa, iza naoko bogatog života, ima mnogo dublje korene pod rimskim nebom.

Kada se blagoslov pretvara u greh, igre ljubavi i požude postaju deo podzemnog sveta. Smrt nije samo promena onoga koji odlazi, nego i onih koji ostaju. Kada dr. Pagliani pređe sostvenu granicu kupuje kartu u jednom pravcu. Tada se smenjuju intrige i ucene, a pritajena mržnja i potisnuti gnev postaju glavni deo osvete.

Smela i odlučna Sofia Kovach navikla je na avanturu i rizik, ali život sam po sebi je poprilično lep i nepredvidiv u igri buđenja uma. Ljubav prema Mini Morrisu, tom kultnom automobilu, navodi je na put o kome je mogla samo da sanja. Kada se u njenom životu pojave dva slova L ona će po prvi put osetiti najdublju snagu i strast. . .

Zgodni inspektor Leslie i misteriozna inspektorka Luce otvoriće vrata potpuno novog, tajanstvenog i uzbudljivog sveta, uzburkanih strasti, neproživljene slobode i nesputanog zadovoljstva pravog swinga. Da li je swing samo međusobno korišćenje golotinje u neobaveznom pipkanju ili je to tačka odnosa na kojoj se nalaze partneri? To je iskušenje kroz koje će mlada detektivka proći. Međutim, Sofia veoma brzo shvata da u tom svetu ispod površine luksuza i glamura vreba opasnost, čije tragove na duši nosi inspektorka Luce.

Opsednuta ličnom osvetom da razotkrije identitet osobe, koja je neposredno umešana u smrt doktora, pokušava da dopre do istine. U nameri da skine ljagu sa svog imena, lepa inspektorka Luce otkriva istinu svog srca. U tome joj pomaže Sofia Kovach, koja svom svojom snagom, privlačnošću i samouverenošću postaje dosledan partner ove igre?

Intuicijom osetiš šta želi, koje strahove ima, o čemu mašta i šta budi strasti. . .

Ne prestaješ da zavodiš, a kad osvojiš te oči to je tek prva bitka…