RETROSPEKTIVA USPEHA CAESAR BOOKS-a!!!


Categories :

Kako smo Cezar i ja proslavili treći rođendan naše izdavačke kuće CAESAR BOOKS i tim povodom podelili vredne nagrade našim čitaocima na temu “uspeh”, tako sada polako počinjemo sa pripremama za ovogodišnji, a naš četvrti po redu, Sajam knjiga u Beogradu.

Krenuli smo malim koracima 2015.godine, hrabro i stabilno, pod nazivom ŠTAND JEDNOG PISCA. Do sada nismo poklekli iako je Cezaru ispalo nekoliko zuba, još uvek možemo da “žvaćemo” našu šolju čaja!

Za ove tri godine, objavili smo reizdanje prvog romana OPERACIJA EROS, zbirku pesama na dva jezika, srpskom i engleskom, SVETLOST SVESTI – THE LIGHT OF MIND, drugi roman DIJAMANTSKA PRAŠINA, a prošle godine i treći KASIOPEJINA KLETVA. Veoma smo ponosni na naš uspeh, zato što je on proizašao sopstvenim naporom, zalaganjem i verom u ono što radimo – naravno, ja pisanjem, Cezar režanjem.

Svakako, u našoj izdavačkoj kući svako od nas ima svoju ulogu, a to Cezar i ja znamo odlično da iznesemo na pravi put. I onda kada nam se nisu poklopile kockice, kada smo morali da povlačimo knjige iz pojedinih knjižara da bismo ušli u druge, menjali tok distribucije naših izdanja kao reka sa puno pritoka, čak i tada nijednom nismo poklekli nego smo se zarekli da sa našeg “rečnog puta” nećemo skrenuti.

Još jedan u nizu naših uspeha jeste i Sofija Kovač, pečat svih naših romana. Glavna heroina koja je nakon trećeg romana ucrtala sebi dug put i za naredne, samo zato što ste je vi, dragi naši čitaoci, okarakterisali živom i dostojnom cele ove priče.

Mi se radujemo svakom novom danu, jer donosi novi uspeh, novi početak, novu tajnu. Kao pobornici moći podsvesti ni Cezar ni ja neodstupamo od naših uverenja da možemo imati sve ono što nam srce želi, pa tako neretko nas dvoje proslavimo uz poeziju i vino… dobro, Cezar glođe pileći batak.

Kako god, i dalje ćemo se truditi da budemo to što jesmo, a budemo svakog dana sve bolji i bolji i bolji, a drage čitaoce uz veliku zahvalnost pozivamo da posete štand CAESAR BOOKS-a od 21 – 28.10.2018.godine na galeriji Hale 1 na Sajmu knjiga u Beogradu. Takođe, srećnim dobitnicima čestitamo još jednom na vrednim nagradama i originalnim komentarima kojima su uskrasili zidove naše facebook i instagram stranice, što je objavljeno u nastavku teksta.

Stari Rimljani su govorili AVE CEZARE, donekle se i mi tako obraćamo. Zar ne, Cezare? (av, av, av)