BLOG

Dobrodošli na moj blog!

Bez obzira na to da li ste zaljubljenik u umetnost, žudite za inspiracijom ili jednostavno volite da se izgubite u pričama, ovde ćete pronaći nešto što će zadovoljiti vašu znatiželju. Otkrijte fascinantan svet reči kroz tri kategorije – intervjui, poezija i razne priče.

U kategoriji intervjua, zavirite u moj književni svet, obasjan pažnjom medija kroz intervjue i književne večeri u klubovima. Otkrijte moje inspiracije, stvaralački proces i izazove tokom mog književnog puta. Pronaći ćete tajne koje oblikuju moje pisanje i saznati šta me inspiriše da prenesem priče na stranice knjiga.  

OPŠIRNIJE O INTERVJUIMA I PROMOCIJAMA

Ovde ćete pronaći prelepe stihove i rime koje su izvirale iz mog srca. Prenosim vam svoje emocije, razmišljanja o životu, ljubavi i svetu oko nas kroz ove pesničke izraze. Uživajte u čitanju i dozvolite da vas moje reči dotaknu na najdublji način. Hvala što ste tu i delite ovo putovanje sa mnom kroz moju poeziju.

KLIK DO POEZIJE

U kategoriji raznih priča, otvaram vam vrata mašte i fantazije. Tu ćete pronaći šarolik izbor mojih priča koje će vas odvesti u različite svetove i avanture. Upoznajte neobične likove, otkrijte tajanstvene zaplete i doživite nezaboravne trenutke kroz pisane reči.

MOJE RAZNE PRIČE ZA VAS

Pripremite se za izazovne, inspirativne i emotivne priče koje vas čekaju u mom blogu. Kliknite na željenu kategoriju i započnite svoje putovanje kroz reči koje će vam dirnuti srce i um.

Uživajte u čitanju!

33 thoughts on “BLOG”

  1. Evo i mene. Pa, prvo da ti poželim dobrodošlicu u naš blogo svet. Videćeš da su ovde samo fini ljudi, koji će te uvek podržati i razumeti.
    Dobro došla i na moj blog.
    Što se tiče tvojih godina, mladja si dve od moje mladje ćerke. No, to ne smeta da se družimo i ovde!
    Obožavam detektivske romane a Agatu, posebno! Srećno sa prvim romanom i čestitam! 🙂

    1. Hvala Dudo. Godine nisu problem. Ja volim da se druzim sa pozitivnim ljudima. Hvala Vam na podrsci, zbog vas, koji volite detektivske price, ja cu da pisem jos bolje i kvalitetnije. Na mom blogu ima jedna prica, pod kategorijom DETEKTIVI. Pozdrav i hvala Vam.

  2. Pozdrav Anee i ovde na tvom terenu. Vidim da imamo dosta zajedničkih interesovanja.
    A što reče Duda, ovde je sve fini svet, tako da će ti biti prijatno u ovom virtuelnom društvu.

    1. Hvala, Sandra. Mnogo mi znači Vaša podrška, i kao što rekoh Dudi, zbog vas postojim i pišem, a to je, po meni, najveće priznanje koje jedan (mladi) pisac može da dobije. Hvala vam.

  3. Zdravo…

    E i moj prethodni auto je bio kao oldtajmer… Prodao sam ga kada je imao 23 godine! Beli Golf – legenda. Ostavljao me je par puta na putu, ali to nije razlog zašto sam ga prodao. Prodao sam ga zato što me je vezivao na nešto staro. Inače i moja zaštitna boja je narandžasta… i ne volim baš da crtam, ali volim da grafički dizajniram 🙂 E, da… počeo sam da pišem nekoliko romana… ali nikako da stignem dalje od osme strane 😉 Nadam se da ćeš ti uspeti u tome 😉

  4. Hvala Vam Branko. Roman privodim kraju i trebao bi da izađe do oktobra – za beogradski sajam. Potrudiću se da vam pružim nešto novo, zabavno i apolitično. Što se tiče old tajmera, i automobila uopšte, najviše volim MINI. Nadam se da će te i Vi, kao i ja, da imate podstrek i da završite svoj roman. Puno pozdrava, Anee

  5. Pozdrav od Metabolizma! Rodio sam se u Kruševcu godinu i nešto dana pre tebe, delimo poreklo. 🙂 Inače, KŠ mi je izuzetno drag i lep grad, retko navraćam dole,a i kada navratim retko sam u KŠu…
    Uh bre (!), astrologija kao hobi… preporučujem hobi astronomiju, mnogo je lepše, astronomska druženja su odlična zabava, a i za razliku od astrološke fikcije, svakog dana otkriješ nešto novo.

  6. Imala sam labradorku Cacu, družile smo se punih 14 godina ali, nažalost, početkom ove godine, otišla je (kancer), volim i kuce i mace .
    Na jednom forumu čiji sam član, jedna tema je posvećena životinjskom carstvu i često pročitam divne priče o kucama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *