ART

Dobrodošli u svet umetnosti i slikarstva! Ovaj odeljak posvećen je mom ličnom putovanju kroz svet kolorita, oblika i emocija koje oslikane slike mogu izazvati. Dozvolite mi da vas povedem kroz priču o mom umetničkom razvoju, ključnim projektima koji su oblikovali moje stvaralaštvo i pregled galerije mojih dela. Pred vama su tri landing stranice koje će vam pružiti dublji uvid u moje iskustvo i umetnički svet.

Dobrodošli na Anee Labs – Mesto gde se susreću reči i boje! Kao autor detektivskih romana, ponosno delim svoj umetnički talenat za slikanje. Osećam se podjednako ugodno kako u svetu reči tako i u svetu boja. Volim jarke boje, pop-art, pulp-art, kubizam, dadaizam, minimalizam i sve moderne stilove. Inspiraciju crpim iz ovih pravaca, a na ovoj stranici možete videti moje raznovrsne umetničke kreacije. Svaka slika je priča za sebe, prenoseći emocije i poruke kroz paletu boja i različite tehnike. Hvala što ste ovde i što delite ovo putovanje umetnosti sa mnom. Slobodno istražujte i uživajte u svetu reči i boja na Anee Labs!

OPŠIRNIJE O ANEE LABS

 

 

 

Dobrodošli na stranicu posvećenu “Zlatnom Štitu”, mom originalnom umetničkom delu. Ovo jedinstveno delo nastalo je u čast 650 godina od osnivanja grada Kruševca, proslavljenih 28. juna 2021. godine. “Zlatni Štit” nije samo likovno remek-delo; to je harmonično sjedinjenje likovnosti i literature koje donosi duboko značenje, izvanrednu lepotu i poseban doživljaj srpske istorije i ljubavi prema Kruševcu.

Udjite na stranicu i istražite potpun istorijat ovog umetničkog dela, saznaćete više o inspiraciji, procesu stvaranja i simbolici koja ga okružuje. Dozvolite da srpska istorija i lepota Kruševca unesu čaroliju u vaš život na najuzvišeniji način. Živeli!

OPŠIRNIJE O ZLATNOM ŠTITU

Dobrodošli u moju galeriju slika – mesto gde umetnost oživljava svet! Ovde ćete pronaći raznovrsne slike koje sam stvorila, svaka sa svojim pričama u bojama, dimenzijama, tehnikom izrade, godinom nastanka i opisom koji inspiriše ljubitelje umetnosti. Pregledajte kolekciju, pronađite sliku koja vam najviše odgovara i kontaktirajte me za više informacija o ceni i naručivanju. Uživajte u umetnosti!

SVE SLIKE MOŽETE POGLEDATI U GALERIJI.